Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Mac ’n Cheese
Pasta en kaas… Dat is toch de ultieme combinatie? Dit klassieke Mac ’n Cheese recept zet je in een mum van tijd op tafel. Bovendien kun je er gemakkelijk extra ingrediënten aan toevoegen, zoals groente, hamblokjes of kip.
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de macaroni net iets korter dan de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe. Roer goed door. Voeg vervolgens langzaam de melk toe en roer met een garde tot een romige saus. Voeg 100 gram Tikkie Flink! en 100 gram Onwijs Flink! toe. Roer totdat de kaas gesmolten is. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Meng de kaassaus door de macaroni en schep in de ovenschaal. Bestrooi met stukjes witbrood en de rest van de kaas. Bak de Mac ’n Cheese in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Ontdek hier al onze gerechten met kaas!