Hollandse kaassaus

Recept Hollandse kaassaus

Wij vinden het erg lekker om bij pasta of gekookte groenten zoals worteltjes, broccoli of bloemkool een lekker sausje te serveren. Daarom delen wij vandaag het recept van een heerlijke Hollandse kaassaus!

– π˜‰π˜¦π˜³π˜¦π˜ͺπ˜₯π˜ͺ𝘯𝘨𝘴𝘸π˜ͺ𝘫𝘻𝘦 –
Smelt de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe. Zet het vuur laag en roer 3 minuten. Voeg de melk toe en breng al roerend aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Zodra de saus wat dikker is geworden, voeg je de geraspte Flink! kaas toe. De kaassaus is klaar wanneer de kaas volledig is gesmolten. Voeg naar smaak een snufje zout en peper toe.

Ontdek hier al onze gerechten met kaas!