Kaasstengels

Recept Kaasstengels
Met dit recept maak je eenvoudig zelf kaasstengels. Lekker voor tussendoor of als borrelhapje. Het leuke aan zelf kaasstengels maken, is dat je kunt variëren met kaassoorten (hoe ouder de kaas, hoe intenser de smaak!)
 
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Rol het bladerdeeg uit tot een rechthoek. Snijd het deeg in de lengte in lange stroken. Leg de stroken op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak er spiralen van door de stroken te draaien.
 
Klop het ei los en voeg de tijm toe. Bestrijk de stengels met het eimengsel en bestrooi met de kaas. Bak de kaasstengels in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin. Even laten afkoelen en smullen maar!
 
Bekijk hier alle recepten met Flink! kaas.