Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Spaghetti met tomaat en basilicum
Een lekker vegetarisch spaghetti recept! Deze zelfgemaakte tomatensaus met ui, knoflook en basilicum is makkelijk om te maken en smaakt heerlijk!
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Was de tomaten en snijd in stukjes. Snipper de ui en snijd de knoflook klein. Fruit de ui en de knoflook een paar minuten zacht in de olie. Voeg de tomaten en de gedroogde pepertjes toe. Kook het geheel 15 minuten.
Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Was de basilicum. Serveer de tomatensaus en de geraspte kaas bij de spaghetti.
Meer recepten met kaas? Klik dan hier.