Kaaskoekjes

Kaaskoekjes
Vandaag laten wij je zien hoe je in ongeveer 10 minuten overheerlijke kaaskoekjes maakt. Een leuke toevoeging aan de borrelplank!
– π˜‰π˜¦π˜³π˜¦π˜ͺπ˜₯π˜ͺ𝘯𝘨𝘴𝘸π˜ͺ𝘫𝘻𝘦 –
Zeef de bloem in een kom, maak blokjes van de boter en meng dit samen met de bakpoeder tot een kruimige massa. Rasp de Flink! Graskaas en meng de kaas met het deeg. Voeg de paprikapoeder, chiliflakes en de helft van het sesamzaad toe en kneed het geheel tot een samenhangend deeg.

Verpak het deeg in plasticfolie en laat dit 2 uur in de koelkast rusten. Haal vervolgens het deeg uit de koeling en verwarm de oven voor op 220 graden. Rol het deeg uit tot een lap van Β½ cm dun. Steek uit in rondjes of snij vierkantjes en leg deze op de bakplaat. Bestrooi de koekjes met de rest van het sesamzaad en wat Flink! Graskaas en bak de koekjes in 8-10 min goudbruin. Eet smakelijk!

Meer recepten met kaas? Klik dan hier!