Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Gebakken kaas
Wij laten je zien hoe je in 25 minuten gebakken kaas op tafel zet. Een overheerlijk recept!
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Schil en snijd de aardappelen en kook ze in water met zout binnen 20 min. gaar. Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en het paneermeel. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg knoflook toe. Voeg direct daarna spinazie toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. en keer de kaas halverwege om. Serveer met de aardappelen en spinazie. Eet smakelijk!
Meer recepten met kaas? Klik dan hier!