Knoflookbrood met kaasvulling

Recept knoflookbrood met kaas

Wij laten je zien hoe je in 25 minuten knoflookbrood met kaasvulling op tafel zet. Een overheerlijk recept!

– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –

Mix water, suiker en gist in een kom en dek deze 10 tot 15 minuten af. Doe de bloem, oregano, chilivlokken, knoflookpoeder, gist en het zout in een kom en roer door elkaar. Let erop dat het deeg plakkerig moet zijn. Maak een bal van het deeg en smeer er een beetje olie op. Kneed dit er goed in en dek vervolgens de kom af. Laat het 1 tot 2 uur met rust.

Doe wat olie op je hand en kneed dit in het deeg. Strooi wat bloem op een vlak oppervlak en stretch het deeg. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Meng boter, knoflookpasta en stukjes koriander in een kommetje door elkaar en smeer dit mengsel op het deeg. Strooi vervolgens de Flink! Stevig over het deeg, gevolgd door de oregano, chilivlokken, mais en paprika.

Smeer wat water op de zijkanten van het deeg en vouw het dicht. Leg vervolgens het knoflookbrood in een bakpan en smeer de overige knoflookboter eroverheen. Snijd het brood in plakjes, strooi er wat extra Flink! Stevig overheen en zet het voor 15 minuten in de oven. Het brood is klaar wanneer het goudbruin is.

Smeer wat boter over het knoflookbrood om het een zachte smaak te geven. Eet smakelijk!

Meer recepten met kaas? Klik dan hier!