Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Kaasbroodjes
Wij laten je zien hoe je in 60 minuten overheerlijke kaasbroodjes op tafel zet. Een overheerlijk recept!
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Rasp de kaas en snipper het sjalotje. Smelt de boter en fruit het sjalotje. Voeg de bloem al roerend toe en laat dit garen. Blus af met de groentebouillon en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Laat 10 tot 15 minuten zachtjes koken.
Roer 125 gram Flink! kaas door de saus en haal de pan van het vuur. Schenk de ragout uit op een met koud water omgespoelde bakplaat en laat deze een kwartier afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi de plakjes bladerdeeg, bestrijk ze met eimengsel en smeer op elke helft de kaasvulling. Vouw de plakjes dicht en druk deze aan. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met eimengsel en bestrooi met de geraspte Flink! Kaas. Bak de kaasbroodjes in 25 minuten goudbruin en gaar.
Meer recepten met kaas? Klik dan hier!