Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Kaasfondue in knapperig brood
Wij laten je zien hoe je in 20 minuten een overheerlijke kaasfondue in knapperig brood op tafel zet. Een overheerlijk recept!
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Start met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Snijd de ui, bak deze in een koekenpan met een scheutje olijfolie en voeg vervolgens de spekjes toe. Bak krokant en goudbruin en voeg daarna de spinazie toe. Roerbak dit voor 3 minuten op middelhoog vuur.
Snijd het topje van de bollen af en hol de bollen voorzichtig uit. Zorg dat de zijkant heel blijft. Er mag een randje brood blijven zitten.
Mix de roomkaas, zure room, geraspte Flink! kaas en basilicum in een bakje en mix dit vervolgens met het ui-spekjesmengsel.
Verdeel het kaasmengsel over de vier bollen en zet ze in een voorverwarmde oven voor circa 15 minuten. Maak ondertussen de champignons schoon en bak ze totdat ze gaar zijn. Serveer de gevulde bollen over de borden en serveer er een bakje cherrytomaatjes, een bakje champignons en een bakje broodkruim (brood uit de bollen) bij.
Meer recepten met kaas? Klik dan hier!