Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Cheesy Potato Wedges
Variëren met aardappelen? Deze aardappelen zien er heel wat feestelijker uit dan de doorsnee gekookte aardappel. Bekijk het Cheesy Potato Wedges recept met Enorm Flink! Simpel om te maken en o zo lekker!
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Verwarm de oven voor op 175°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Sprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ongeveer 25 minuten in de oven.
Kook ondertussen de broccoli en bak de spekblokjes in een pan. Haal de aardappeltjes uit de oven en verdeel de kaas, de spekblokjes en kleine stukjes broccoli over de aardappelen. Zet nog 10 minuten terug in de oven, zodat de kaas goed kan smelten. Garneer met de bieslook.