Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op βAkkoordβ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Aardappelpuree met kaas
Hoe maak je de perfecte aardappelpuree? Vandaag delen wij een aardappelpuree recept. Heerlijk als bijgerecht, maar ook ideaal om te gebruiken voor een stamppot of ovenschotel. Keuze genoeg!
– ππ¦π³π¦πͺπ₯πͺπ―π¨π΄πΈπͺπ«π»π¦ β
Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in 20 min. gaar in water met zout. Giet af, doe terug in de pan en laat 3 min. uitdampen. Stamp de aardappelen fijn. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan. Roer de melk en knoflook door de aardappelen. Voeg de boter en kaas toe. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper, zout en peterselie.
Eet smakelijk!