Aardappelpuree met kaas

Aardappelpuree recept

Hoe maak je de perfecte aardappelpuree? Vandaag delen wij een aardappelpuree recept. Heerlijk als bijgerecht, maar ook ideaal om te gebruiken voor een stamppot of ovenschotel. Keuze genoeg!

– π˜‰π˜¦π˜³π˜¦π˜ͺπ˜₯π˜ͺ𝘯𝘨𝘴𝘸π˜ͺ𝘫𝘻𝘦 –

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in 20 min. gaar in water met zout. Giet af, doe terug in de pan en laat 3 min. uitdampen. Stamp de aardappelen fijn. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan. Roer de melk en knoflook door de aardappelen. Voeg de boter en kaas toe. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper, zout en peterselie.

Eet smakelijk!