Boeren tosti

Wij laten je zien hoe je in ongeveer 20 een heerlijke boeren tosti op tafel zet. Een overheerlijk recept!
– π˜‰π˜¦π˜³π˜¦π˜ͺπ˜₯π˜ͺ𝘯𝘨𝘴𝘸π˜ͺ𝘫𝘻𝘦 –

Verwarm de oven voor op 220 Β°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Smelt voor de bechamelsaus de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en bak die al roerend 1-2 minuten mee. Giet er β…“ van de melk bij en roer het mengsel met een garde goed door, zodat er geen klontjes meer inzitten. Voeg de overige melk in 2 keer toe en roer goed door na elke toevoeging. Breng de saus aan de kook en laat hem al roerend nog enkele minuten koken. Zet het vuur uit en breng de bechamelsaus op smaak met een snufje nootmuskaat en zout en peper.

Bestrijk 4 sneden brood aan een kant met boter en leg deze met de beboterde kant naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de sneden vervolgens met wat van de bechamelsaus en strooi daar β…“ van de Super Flink! kaas over. Leg daar een plak ham op, strooi er nog β…“ van de Super Flink! kaas overheen en dek het af met de andere sneden brood. Bestrijk de sneden brood bovenop met de overige bechamelsaus en strooi daar de overgebleven geraspte Super Flink! kaas over. Bak de Boerentosti’s ongeveer 15 minuten en serveer ze direct.

Meer recepten met kaas? Klik dan hier!