Gebakken kaas

Wij laten je zien hoe je in 25 minuten gebakken kaas op tafel zet. Een overheerlijk recept!

– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –

Schil en snijd de aardappelen en kook ze in water met zout binnen 20 min. gaar. Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en het paneermeel. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg knoflook toe. Voeg direct daarna spinazie toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. en keer de kaas halverwege om. Serveer met de aardappelen en spinazie. Eet smakelijk!

Meer recepten met kaas? Klik dan hier!