Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op βAkkoordβ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Kaascroissant
Heb jij zin in een heerlijke kaascroissant? In onderstaand recept vertellen wij hoe je zelf een kaascroissant kunt maken.Β
Β
– ππ¦π³π¦πͺπ₯πͺπ―π¨π΄πΈπͺπ«π»π¦ –
Verwarm de oven voor op 200 Β°C. Open de verpakking en rol het deeg uit. Snijd de snijdlijntjes los van elkaar zodat je 6 driehoeken krijgt. Leg op iedere driehoek een blokje mozzarella en strooi er wat geraspte kaas over. Rol de croissant op door de horizontale kant op te rollen naar de punt toe. Kluts een eitje, en bestrijk het deeg hier mee zodat er een mooie glans ontstaat. Bestrooi de croissants met wat extra geraspte kaas. Bak de kaascroissants in 18 minuten goudbruin.