Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Nacho’s
Met nacho’s kun je natuurlijk alle kanten op, maar met dit recept kan het niet fout gaan! Heerlijk als snack, maar ook geschikt als avondeten als je er bijvoorbeeld nog wat rijst bij serveert.
– 𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 –
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de knoflook fijn, de ui in ringen, de jalapeño in plakjes en de tomaten en paprika in blokjes. Rul het gehakt in een wokpan en voeg de Mexicaanse kruiden toe. Bak de ui en knoflook even mee. Verdeel de tortillachips over een grote ovenschaal. Schep hier het gehaktmengsel overheen. Voeg de paprika en tomaten toe. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de nacho’s in de oven totdat de kaas is gesmolten. Serveer met een beetje crème fraîche.
Klik hier voor een overzicht van alle Flink! recepten.