Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Door op βAkkoordβ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
Risotto met kastanjechampignons en kaas
Wij laten je zien hoe je in ongeveer 30 minuten een heerlijke risotto op tafel zet. Een heerlijk vegetarisch risotto recept!
– ππ¦π³π¦πͺπ₯πͺπ―π¨π΄πΈπͺπ«π»π¦ –
Snipper de sjalot. Veeg de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verhit boter in een pan en fruit de sjalot. Schep de risottorijst erdoor en bak tot alle korrels glazig zijn. Voeg de champignons met de knoflook, peterselie, kruiden, witte wijn en de bouillon toe en breng aan de kook.
Laat het geheel onafgedekt zachtjes koken tot al het vocht opgenomen is (Β± 20 minuten). Meng de helft van de kaas door de risotto. Verdeel de risotto over de borden. Serveer de risotto met de geraspte kaas.